#Durftevragen (november 2023)

Hoe hulp vragen werkt

Nog 2 maanden en dan is 2023 alweer ten einde. In de bijeenkomst van november houden we een Durftevragensessie. Meer informatie vind je hieronder.

De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 9 november van 9.00-11.00 uur bij Winterdijk30b in Waalwijk.

Wij hebben er heel erg veel zin in en we hopen weer veel enthousiaste mede-ondernemers te ontvangen.

Meld je wel even aan, zodat we weten wie we mogen verwachten.

Open Coffee Waalwijk

Open Coffee Waalwijk is een netwerkbijeenkomst georganiseerd voor en door ondernemers uit de regio Waalwijk. Elke tweede donderdag van de maand ontmoeten we elkaar bij Winterdijk30b en genieten we van een lekkere kop koffie of thee, terwijl we een goed gesprek hebben met andere ondernemers uit de regio. Toegang is gratis, je betaalt alleen je koffie. En vergeet je visitekaartjes niet!

Mededelingen en Loterij

Rond 10:00u hebben we een centraal moment, waarin we elke maand een loterij houden. Meedoen is niet moeilijk. Je hebt maximaal 2 visitekaartjes nodig. Wil je een prijsje winnen, stop dan je visitekaartje in de pot om te ontvangen. Heb je ook een prijsje om zelf weg te geven, stop dan je visitekaartje in de pot om weg te geven. In beide mag natuurlijk ook en je mag natuurlijk ook meedoen als je zelf niets hebt weg te geven. Tijdens de loterij trekken we 3 visitekaartjes en de bijbehorende ondernemers hebben een minuut de tijd om zichzelf te pitchen.

Programma

09.00u – Ontvangst
10.00u – 10-uurtje en mededelingen
10:10u – #Durftevragen
11.00u – Eind van de bijeenkomst

#Durftevragen

#Durftevragen ken je misschien van de hashtag die je op de verschillende social media ziet langskomen, maar wist je dat het ook echte bijeenkomsten zijn? Het is in 2008 ontstaan. Heb je wat meer de tijd, kijk dan ook het verhaal achter #Durftevragen van Nils Roemen en Fanny Koerts.

Op 9 november organiseren we een #Durftevragensessie. Hierbij krijgt één ondernemer de mogelijkheid een vraag te stellen, waarmee hij of zij echt een stap verder geholpen kan worden. De andere aanwezigen proberen antwoord te geven op de vraag met tips die zij op post-its schrijven.

We zoeken nog een vragensteller. Wil jij dat zijn? Neem zo snel mogelijk contact op met Michiel via michiel@opencoffeewaalwijk.nl!

Aanmelden

We vinden aanmelden ook deze maand fijn. Registreer dus een GRATIS ticket! Meld je via deze pagina aan en laat anderen weten dat je ook komt. Heb je Facebook of Linkedin, meld je dan ook daar even. Deze vind je via onze facebookpagina en Linkedinpagina.

Locatie en parkeren

Open Coffee Waalwijk wordt gehouden in Winterdijk30b. Aan de Winterdijk is het niet toegestaan te parkeren (hierop wordt streng gecontroleerd!). Parkeren kan aan de Taxandriaweg naast het gemeentehuis (voor navigatie: Taxandriaweg 6). Bij de betaalautomaat loop je het bruggetje richting Centrum op. Winterdijk30b ligt dan links voor je.

Nodig je netwerk uit!

Help ons door dit evenement te delen in je netwerk. Deel het op Social Media of stuur onze nieuwsbrief door. Like ook onze Facebookpagina en volg onze Linkedinpagina!

Bijeenkomsten