De maandelijkse bijeenkomst

Open Coffee Waalwijk is een zakelijke netwerkbijeenkomst georganiseerd voor en door ondernemers uit de regio Waalwijk. Elke tweede donderdag van de maand ontmoeten we elkaar tussen 9:00u en 11:00u bij Winterdijk30b en genieten we van een lekkere kop koffie of thee, terwijl we een goed gesprek hebben met andere ondernemers uit de regio. Toegang is gratis, je betaalt alleen je koffie.

Het belangrijkste van Open Coffee Waalwijk is het ontmoeten van andere ondernemers, maar we hebben ook een aantal vaste onderdelen en terugkerende thema’s. Vast onderdeel is het 10 uurtje met de loterij. Terugkerende thema’s zijn “Durftevragen”, “Ondernemer in de spotlight” en “Starter van het kwartaal”.

Bijeenkomsten 2023/2024

  • 16 mei (een week later, want 9 mei is Hemelvaart)
  • 13 juni

De loterij

Rond 10:00u hebben we een centraal moment, waarin we elke maand een loterij houden. Meedoen is niet moeilijk. Je hebt maximaal 2 visitekaartjes nodig. Wil je een prijsje winnen, stop dan je visitekaartje in de pot om te ontvangen. Heb je ook een prijsje om zelf weg te geven, stop dan je visitekaartje in de pot om weg te geven. In beide mag natuurlijk ook en je mag natuurlijk ook meedoen als je zelf niets hebt weg te geven. Tijdens de loterij trekken we 3 visitekaartjes en de bijbehorende ondernemers hebben een minuut de tijd om zichzelf te pitchen.

#Durftevragen

#Durftevragen ken je misschien van de hashtag die je op de verschillende social media ziet langskomen, maar wist je dat het ook echte bijeenkomsten zijn? Het is in 2008 ontstaan.

Vanwege de beperkte tijd krijgt bij ons één ondernemer de mogelijkheid een vraag te stellen, waarmee hij of zij echt een stap verder geholpen kan worden. De andere aanwezigen proberen antwoord te geven op de vraag met tips die zij op post-its schrijven.

Ondernemer in de spotlight

Eén ondernemer krijgt 15 minuten het podium om zichzelf en zijn bedrijf te presenteren. Wie de ondernemer is wordt vooraf op social media en via de nieuwsbrief bekend gemaakt.

Starter van het Kwartaal

Elk kwartaal kiest de Rabobank de Starter van het Kwartaal. We zijn natuurlijk erg benieuwd wat deze ondernemer heeft gedaan om deze prijs te verdienen. Daarom wordt hij of zij tijdens de Open Coffee geïnterviewd.

Bijeenkomsten 2022-2023

  • 12 januari
  • 9 februari
  • 9 maart
  • 13 april