Kerstpakkettenruil (december 2023)

Hoe hulp vragen werkt

De laatste bijeenkomst van het jaar is voor ons een moment van terugkijken. En natuurlijk een moment voor cadeaus. Dit keer in de vorm van een kerstpakkettenruil. Doe je mee?

De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 14 december van 9.00-11.00 uur bij Winterdijk30b in Waalwijk.

Wij hebben er heel erg veel zin in en we hopen weer veel enthousiaste mede-ondernemers te ontvangen.

Meld je wel even aan, zodat we weten wie we mogen verwachten.

Open Coffee Waalwijk

Open Coffee Waalwijk is een netwerkbijeenkomst georganiseerd voor en door ondernemers uit de regio Waalwijk. Elke tweede donderdag van de maand ontmoeten we elkaar bij Winterdijk30b en genieten we van een lekkere kop koffie of thee, terwijl we een goed gesprek hebben met andere ondernemers uit de regio. Toegang is gratis, je betaalt alleen je koffie. En vergeet je visitekaartjes niet!

Mededelingen en Loterij

Rond 10:00u hebben we een centraal moment, waarin we elke maand een loterij houden. Meedoen is niet moeilijk. Je hebt maximaal 2 visitekaartjes nodig. Wil je een prijsje winnen, stop dan je visitekaartje in de pot om te ontvangen. Heb je ook een prijsje om zelf weg te geven, stop dan je visitekaartje in de pot om weg te geven. In beide mag natuurlijk ook en je mag natuurlijk ook meedoen als je zelf niets hebt weg te geven. Tijdens de loterij trekken we 3 visitekaartjes en de bijbehorende ondernemers hebben een minuut de tijd om zichzelf te pitchen.

Programma

09.00u – Ontvangst
10.00u – 10-uurtje en mededelingen
10:10u – Kerstpakkettenruil
11.00u – Eind van de bijeenkomst

Kerstpakkettenruil

Als medewerker in loondienst kun je vaak een kerstpakket verwachten, maar als ondernemer moet je zo’n traditioneel pakket vaak missen. Daar brengen wij dit jaar verandering in! Tijdens de Open Coffee van december houden we een kerstpakkettenruil. Stel zelf een kerstpakket samen voor een andere ondernemer met een waarde van 25 euro. We willen graag het kerstpakketengevoel, dus besteed het aan echte kerstpakketartikelen (dus liever geen cadeau- of kortingsbonnen). Tijdens de bijeenkomst verdelen we de kerstpakketten met een dobbelspel. Je gaat zelf dus ook niet met lege handen naar huis. Geen kerstpakket meegenomen om te ruilen? Dan ben je natuurlijk welkom, maar doe je niet mee met de ruil. Maar ergens wil je dit niet missen toch?

Dit keer vinden we het fijn om te weten wie meedoet. Meld je daarom ook even aan bij Michiel: michiel@opencoffeewaalwijk.nl

Aanmelden

We vinden aanmelden ook deze maand fijn. Registreer dus een GRATIS ticket! Meld je via deze pagina aan en laat anderen weten dat je ook komt. Heb je Facebook of Linkedin, meld je dan ook daar even. Deze vind je via onze facebookpagina en Linkedinpagina.

Locatie en parkeren

Open Coffee Waalwijk wordt gehouden in Winterdijk30b. Aan de Winterdijk is het niet toegestaan te parkeren (hierop wordt streng gecontroleerd!). Parkeren kan aan de Taxandriaweg naast het gemeentehuis (voor navigatie: Taxandriaweg 6). Bij de betaalautomaat loop je het bruggetje richting Centrum op. Winterdijk30b ligt dan links voor je.

Nodig je netwerk uit!

Help ons door dit evenement te delen in je netwerk. Deel het op Social Media of stuur onze nieuwsbrief door. Like ook onze Facebookpagina en volg onze Linkedinpagina!

Bijeenkomsten